Velkommen til Spa på landet!

Vi er tre jenter som har startet opp Spa på landet høsten 2009. Til sammen har vi lagt bak oss mange år innen helsesektoren, som sykepleiere og hjelpepleiere. Alle ønsker vi fortsatt å arbeide innen disse fagene, men mer rettet mot helse og velvære.

Utdannelsen som henholdsvis hud-terapaut ( Anne-Lise ) og spa-terapauter ( Ingunn og Aina ), tok vi på Bio-Medicus Akademiet i Oslo.

1. mars 2013 begynte Trine Andersen hos oss. Hun er utdannet sykepleier og aromaterapeut (også hun fra Bio- Medicus Akademiet i Oslo). Det er en glede for oss alle å ha fått henne med på laget. Hun utfører både lette og dype massasjer. Trine passer perfekt inn i vårt team, og gjør Spa på landet til et enda bedre sted å være, både for våre kunder, og for oss.

I 2016 startet Signe Irene Brødsjø, massør og utfører massasjer etter å ha tatt kurs. En blid og dyktig dame som passer inn i teamet vårt.

Å starte Spa på landet har vært en felles drøm, som nå har gått i oppfyllelse. Vi setter vår ære i å gi deg den beste behandling, om ikke minst yte god service.

Ordet Spa kommer fra Latin ( SOLES PER AQUA ), som på norsk betyr helse gjennom vann.

Vi tar i mot både ris og ros, og håper at tiden du bruker hos oss vil gi deg en pause fra hverdagen, og litt balsam for kropp og sjel – det trenger vi alle i en ellers stressende hverdag!

Hjertelig hilsen
Anne-Lise, Ingunn, Aina, Trine og Signe

Anne Lise
Trine
Inngunn
Spa på landet
Aina